Apple uppdaterar iMac och prissänker Mac mini.

Vi observanta Mac-ägare har givetvis haft ögonen på Apple Store idag, eftersom den legat nere. Ett faktum som alltid brukar tyda på att Apple är på gång att släppa en ny, eller uppdaterad produkt. Så också fallet idag, trots att man inte följde sin trogna vana att bara släppa dessa typer av nyheter på en tisdag.

iMac-serien fick en prestanda-uppdatering och ett lägre pris. Det senare gäller även för Mac mini som prissänktes med dryga fem hundra spänn.

Känns som om en iMac inte är så fasligt långt borta nu ändå, kanske redan i höst.

4 tankar om “Apple uppdaterar iMac och prissänker Mac mini.

  1. Klart du ska ha en iMac! Helt klart den bästa investeringen i dator världen för mig. Eller kanske MBP kommer före… för den använder jag oftare. Men 24″ iMac är helt galet skön att surfa på och jobba med när jag är hemma. Du kommer inte ångra ett köp!

  2. Som sagt, en iMac känns helt klart som nästa Apple-köp. Får se när jag får loss pengarna, men det kommer ju några härliga tusenlappar tillbaks på skatten snart! 😉

  3. Helt rätt! Riktigt bra dator, som de flesta säger. Synd att de satt glossy skärm på den bara… Utan så de sålt dubbelt så mycket inom kontorsmiljön iaf. Anyways, jag är riktigt nöjd med den i varje fall!

  4. Både för- och nackdel med en glossy skärm. Visst är de mycket läckrare att se på men reflexerna om man inte sitter i precis rätt vinkel, är ju rätt jobbiga. Lite gungor och karuseller…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *