En vanlig onsdag.

Sitter här och är i valet och kvalet kring huruvida jag skall uppgradera bloggmotorn till WordPress v2.5. Har hört att det kan ställa till en del besvär om man har mycket widgets och annan gojs på sin sida, som ju jag har här på bloggen. Blir nog till att slänga upp den på min testdomän först, och sedan uppgradera flickvännens blogg. Funkar det där så kanske jag slår till… Man vill ju gärna inte att hela bloggen ska ligga nere för att databas-uppgraderingen går åt helvete. Det har jag inte tid att krångla med.

Lundberg kom förbi en sväng ikväll. Vi drack lite kaffe och käkade muffins och cookies som min flickvän hade gjort. Supergott. Tack, goding.
Sen tog vi en koll på hur mitt nya grafikkort presterade i LOTRO. Tror han var ganska impad, så det blir nog inköp för hans del nästa månad också. 🙂

I övrigt är det torsdag i morgon. Tänkte fördriva tiden med att jobba halvdag, sedan åka till Borås och byta till sommardäck på Saaben. Därefter blir det nog frissan. Behöver snagga mig känner jag. Sen blir jag söt! 🙂

Nä, nu ska jag ut till garaget och lasta in sommardäcken i bilen. Sen blir det väl sängen. Natti natti.

4 kommentarer

  1. Jag funderar själv också på att uppdatera. Men hur ska man gå till väga? Bara ersätta alla filer på servern? För inläggen ligger ju sparade i one’s databas väl?

  2. Tjena Abbe.
    Japp, bara ersätt alla filerna med FTP-klient. Inläggen sparas som sagt i MySQL-databasen så du kan vara lugn. Men ta ändå en backup av alla filerna och av databasen innan du kör igång uppdateringen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *