LOTRO på jobbdatorn.

Sitter här på ett hotellrum på Scandic i Södertälje (igen) och försöker lira lite Lord Of The Rings Online på jobbdatorn. Går sådär… Det här spelet gör sig verkligen bättre på ett 512MB DX10-grafikkort istället för den här onboard-kretsen från Intel som delar minne med ramminnet som Vista ändå krämar det mesta ur. Kör grafiken på lägsta, så funkar det. Men känslan är ju borta och man ser typ 20 meter framför sig när man springer omkring i Rivendell. Ingen höjdare. Blir skönt att få komma hem om ett par dagar och lira LOTRO på en riktig speldator. Och min kära flickvän tillåter det förstås, nu när jag varit borta hela veckan… Den som lever får se! 😉

Tjipp!

Publicerat den
Kategoriserat som Spel

4 kommentarer

  1. Kanske bättre ni mailar varandra istället för att ha en konversation på bloggen? 😉
    Ps. dagens onödigast post av herr Jonassson, tätt följt av gårdagens hehe.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *