MacBook Air.

Vi åkte en sväng till Media Markt i Göteborg igår och eftersom de har ett Apple Center där så var jag bara tvungen att stanna till och klämma lite på lilla MacBook Air. Visst är det en härligt läcker liten dator, med sina nätta mått. Men den har en baksida också. Det saknas ju som bekant optisk enhet, ingångar och stereohögtalare. Bland annat. Inget vidare! Men det är väl priset man får betala för att få en av de allra tunnaste bärbara datorerna som går att få tag på. Men visst är den fin, och multitouch-plattan funkar kanon i Leopard när man jobbar med bilder till exempel.

Men det får nog vara för min del. Skall jag ha en ny Mac framöver så lutar det definitivt åt en iMac. De är grymt läckra! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *