Svensexa!

Oj oj oj, vilket drag det blev igår! Vi hade svensexa för en kompis som ska gifta sig om en månad. Det hela blev riktigt lyckat.

Vi började med att sno hans bil på jobbet igår morse. När han upptäckte att den var borta (utbytt mot en uppsättning raggarkläder och en bärs) så började han ana oråd. Tillfångatagen och ombytt körde vi honom in till Göteborg och dumpade honom på centralen med en nyckel till ett förvaringsskåp. Där fanns diverse uppdrag som han skulle slutföra under dagen. Sen iväg för lunch och sedan paintball och öl på Gökboet. Sen bastu och relax och ännu mera öl. Vidare ner till Hard Rock på Avenyn, käkade och bowlade. Sen var det barhäng som gällde och vi bröt upp nån gång efter ett på natten. Scandic Crown stod för hotellrummet och en god frukost i morse. Så nu är man precis hemkommen och är sådär lagom seg i kroppen efter paintballen och alla ölen (vågar knappt tänka på hur många jag drack). Men allt var väldigt lyckat i alla fall. Tror nog att alla 14 gubbsen som var med hade kul!

Vem blir det härnäst…? 😉

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *