Veckans teknikköp.

Vi åkte till Göteborg idag en sväng. Jag var egentligen bara ute efter ett nytt headset till mobilen, eftersom mitt gamla hade lagt av.

Så efter att ha checkat in Prisjakt-sajten så drog vi till Media Markt och kollade läget. Dock var utbudet skralt så vi körde vidare till Netonnet, där jag hittade exakt vad jag sökte. Det blev ett nytt blåtandsheadset, ett Jabra BT8040. Otroligt litet smidigt headset med bra ljudkvalitet som sitter bra i örat, utan båge. Perfekt när man kör bil och har solbrillorna på sig – då vill man slippa krångla med bygel och skit, utan bara trycka in den i örat och svara.

Sen köpte jag en ny mus till speldatorn hemma också. Det blev en Razer Diamondback 3G (den blå). Hur skön som helst. Den känns mycket mer exakt än min gamla MX1000. Mycket nöjd ännu så länge, efter ett par timmars spel.

Men nu blir det film. The Eye står på menyn. Skräckis! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *