Veckans teknikköp.

God kväll nattsuddare!

Trenden håller i sig! Även denna vecka har jag varit flitig och köpt nya teknikprylar. Det hela började egentligen igår med att min polare Lundberg hade köpt nytt grafikkort (samma som jag köpte förra månaden), och ett par gig extra ramminne. Blev så jäkla inspirerad så vi åkte in till Netonnet i Borås i förmiddags och där inhandlade undertecknad 2GB ramminne och en ny processor.

Hade ju 2 gigabyte minne i spelburken innan (Kingston HyperX DDR2 PC6400/800MHz). Men eftersom minnespriserna är så grymt låga nu så köpte jag 2 gigabyte till!

Processorn då? Jo, jag hade tidigare en AMD Athlon 64 X2 4200+. Den har nåt år på nacken nu och jag passade på att inhandla en AMD Athlon 64 X2 6000+ istället. Hyffsad skillnad när jag körde Windows Experience Index på Vista SP1 här hemma. Enda kruxet är att jag måste återaktivera Windows nu, så det blir väl att slå en pling till Microsoft i morgon. 🙁

Nu ska jag benchmarka lite i 3DMark06. Vi hörs! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *