Vem gillar stryk?

Så här är det bara – fy fan vad tråkigt det är att stryka kläder. Skjortor speciellt!

Ok, kan verka som ett i-landsproblem men så är icke fallet. Stod här med tre skjortor och ett par byxor som behövde strykas inför jobbresan till Växjö i morgon. Orkar inte! Vill inte! Tur man har en flickvän som ställer upp och hjälper till när det krisar! 🙂

Jodå, Växjö i morgon som sagt. Ska dit och jobba i fyra dagar. Har egentligen inte tid med det känner jag, men vad fan gör man? Bokat är bokat. Och samma tur nästa vecka… Fast då blir det bara två dagar, vilket är skönt.

Nu är i alla fall väskan packad och i morgon bitti bär det av. Hade hellre jobbat på kontoret. Har en hel massa jobb som jag behöver ta tag i. Obesvarade mail och massor av meddelanden på mobilsvaret. Trött. Vill ha lite ledigt. Semester, tack!

Men nu, dags för sängen.

Dagens erkännande: Ok, ”I’m yours” med Jason Mraz är faktiskt rätt bra. There, I said it! Fan… :p

Natti!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *