Bakslag.

Jobbig kväll igår!

Pratar förstås om ishockey-VM, där Sverige blev rejält överkörda av Kanada. Ganska väntat i och för sig, eftersom de har ett grymt bra lag och lirar på hemmaplan. Dock glimrade Sverige till rejält vid några tillfällen när vi började fullfölja tacklingar och tog för oss, vilket gav mer puck.

Tycker allt lite synd om Lundqvist. Han gjorde en stor insats, med tanke på hans knän. Förstår om han blev sliten efter andra perioden. När ”Tellan” kom in kändes det lite osäkert ett tag men han styrde upp läget kanon, på ett sätt som inte Henke hade klarat. Synd bara att man inte satte in honom i mitten av andra istället…

Ja ja… So long, VM-guld. Vi ses kanske nästa år! 😉

3 kommentarer

  1. Japp, det är sant. Kanada gick på pumpen mot Ryssland. Såg ju inte matchen, men det var visst en riktig rysare säger de som vet…

    Vi hoppas som sagt på bättre lycka nästa år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *