I huvudet på en toastmaster.

Oj oj oj. Snacka om att de senaste dagarna har varit hektiska. Jag har blivit anförtrodd rollen som toastmaster på en mycket god väns bröllop som går av stapeln idag(!)

Det innebär att jag i princip skall ha kontroll på allt som händer från det att brudparet kommer ut ur kyrkan, tills dess att de lämnar festen. Vi snackar fullt upp!

Det betyder gästlistor, tidsplaner, vart folk ska befinna sig, fördrinkar, körscheman för tal och rätterna, telegram, spex, fixa musiken, fyrverkerier och så vidare. Känner för tillfället att jag ändå har hyffsat bra koll, men skulle tro att det kan ändra sig under eftermiddag och kvällen, om det tajta tidsschemat spricker därför att någons tal är för långt… Hoppas inte detta händer!

I övrigt skall det bli en riktigt trevlig kväll, även om jag tror att jag inte hinner njuta av den så mycket som det kära brudparet och alla gästerna. Men det är väl så det ska vara om man är toastmaster.

Nu ska jag gå och stryka mina byxor inför kvällen. Wish me luck!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *