M3 och MacWorld.

Har under flera år varit prenumerant på den excellenta pryltidningen M3, men i förra månaden så brydde jag mig inte om att förlänga prenumerationen när inbetalningskortet ramlade ner i lådan (av någon outgrundlig anledning). Men eftersom jag är medlem i M3’s undersökningspanel så får jag med ojämna mellanrum möjlighet att vara med och tycka till om innehållet och på webbplatsen, vilket ger poäng som kan bytas in mot prenumerationer.

Idag ramlade det in ännu en undersökning. Svarade på den och fick ihop poäng så det räckte till en 6-månaders prenumeraion på M3 och en lika lång på MacWorld. Så nu är Jonasson glad igen!

M3 i brevlådan igen, nästa månad alltså! 😉

2 tankar om “M3 och MacWorld.

  1. Tack för det Daniel.
    Japp, det är bara att inse – M3 är en tidning man saknar efter en månad utan den – så ja, jag pröjsar nästa gång igen. Promise! 😉

    Vad jag också saknar var citatet som du lovade ta med i tidningen *wink, wink* 😉

    Ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *