Varberg-Göteborg-Borås.

Igår tog förmiddag hade vi mest tråkigt här hemma, så vi bestämde oss för att åka ner till kusten, närmare bestämt Varberg och Träslövsläge, och köpa en glass på 57° Nord. Kanonväder längs kusten så vi stannade en stund på klipporna och bara njöt av livet. Kameran var med också, så det blev en del bra kort.

Sen tog vi bilen norrut, E6’an mot Göteborg. Hade bestämt mig för att åka till Media Markt och kolla vidare på ny telefon. Nämnde ju en LG-nalle härom dagen. Den lär få stryka på foten tyvärr, eftersom den kräver penna för att skriva sms. Krångligt!
Fastnade framför iPhone precis som sist, och får jag bara lite cash över i sommar så blir det troligtvis inköp, nu när 3G-modellen av denna läckra skapelse kommer till Sverige.

Efter att ha lämnat Göteborg bakom oss, så var det utan att man kände lite sugen på nåt att äta. Thaimat! Och var hittar man bättre thaikäk än på restaurang Young Thai i Borås!? Borås nästa alltså.

Beställde med oss lite thaikäk hem. Strimlad biff med sojabönor och starka, krispiga basilikablad samt wokad kyckling med cashewnötter. Hur gott som helst.
Medan vi gick där och väntade på att käket skulle bli klart så slank jag in på Jack & Jones (grym hemsida btw) och hittade ett par grymt läckra jeansshorts som jag bara var tvungen att köpa.

Sen hem och käka god mat. Tog ett par öl och spanade på Eurovision Song Contest. Bäst enligt min mening: Finland, Ukraina och Lettland (om man inte räknar Björn Gustafsson när han levererade de svenska rösterna! GRYMT! 😉 )

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VY92NtEl4T0[/youtube]

Men i vilket fall, grattis Ryssland!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *