Är Neonode N1 så himla ful?

I pryltidningen M3’s sommarspecial, serien ”25 Fulaste Prylarna”, så hamnar svenska mobiltillverkaren Neonodes första mobiltelefon N1 på 25’e plats (sist på listan, alltså minst ful av 25). Men är den verkligen så ful?

Håller definitivt med M3 om att den var rätt kass rent tekniskt (jag har haft tre stycken) men ful? Nej, übercool var ordet! Långt före sin tid var N1’an också, med sin touchskärm och smarta navigering. Synd bara att de klantade sig med tekniken.

Så nej M3. För en gång skull håller jag inte med er. Måste ha funnits någon annan pryl som hade passat in bättre på listan… Vad tycker du?

5 tankar om “Är Neonode N1 så himla ful?

  1. Japp, N2’an är lite häftigare. Det kan jag hålla med om. Men inom ett par veckor landar den häftigaste telefonen – iPhone 3G! 🙂

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *