En iPhone 3G för dryga 5000 spänn.

Vodafone i Italien har just meddelat att de kommer att sälja Apples nya iPhone 3G för cirka 4700 kronor för 8GB-modellen och 5400 kronor för 16GB-modellen. Alltså, om du INTE köper den med något abonnemang. En fingervisning om priset alltså, när nu Telia behagar meddela mer kring detta

Förmodligen kommer väl Telia bara att erbjuda telefonen ihop med ett nytt eller förlängt abonnemang i startläget. Men när den släpps fri så är det väl inte helt fel att gissa på att den landar runt 5000 spänn.

2 tankar om “En iPhone 3G för dryga 5000 spänn.

  1. Tjaba! Ja, är det så att den landar på 5000:- spänn så tänker inta jag va den som står i kö, den saken är klar. Har föresten just varit i Varberg och slängt ut 4000:- spänn på ett nytt fönster till sovrummet därhemma, det sved lite i lädret kan man säga. Ha en trevlig helg.

  2. Tja!
    Ja, 5000 spänn är lite saftigt. Men jag köar nog ändå. Man kan förmodligen köpa den billigt om man förlänger sitt abonnemang eller skaffar ett nytt.

    Trevlig helg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *