Fotbollskväll!

Tisdag idag – och Sveriges debut i pågående fotbolls-EM. Match mot Grekland klockan 20.45. Vi sticker iväg till ett par och laddar med lite chips och dricka (ingen öl för Jonasson, då jag drog nitlotten och fick köra). Men det blir kul ändå! 🙂

I övrigt har dagen varit rätt bra. Rätt låg arbetsmoral nu såhär inför midsommar och den stundande semestern. Tog en sväng efter jobbet och handlade lite godsaker och svängde ihop en fransk biffgryta, som jag hittade receptet på idag på nätet. Blev kanongott!!

Men nu strax dags att dra iväg och se Sverige spöa Grekland (yeah, right!?)
Eller som Lagerbäck skulle ha sagt… ”On my command, unleash hell!” 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TZI8jKLL5ls[/youtube]

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *