Grillning, öl och Monopol.

Mors!

Äntligen helg. Så skönt!
Igår var vi iväg och åt gott hemma hos några vänner hela kvällen. Det började med grill och bärs, sedan blev det Monopol och jag fick storstryk. Sedan bowling på Nintendo Wii och jag fick lika mycket spö där. Kan man skylla på att det var fredagen den 13’e? Eller alltför mycket öl? Kombinationen är i alla fall oslagbar!

Idag blir det party igen. 2×60-årskalas. Massa folk, så det blir säkert trevligt!

Borde egentligen gå ut och tvätta bilarna men just nu orkar jag inte. Vill bara sitta här och lira LOTRO några timmar först. Får se om jag hinner sen, innan vi ska iväg. Borde klippa gräset också… Pust! Ja ja, jag får väl göra det i morgon istället.

Nu, LOTRO! Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *