Kort om helgen och kanske en iPhone 3G…

Måndag igen. Ny vecka – nya möjligheter! 🙂

Står här på kontoret och njuter av min lunchtimme. Surfar runt lite på diverse teknikorienterade sidor och inser att hypen är grymt stor inför Steve Jobs keynote på WWDC 2008 ikväll. Apple förväntas presentera sin nya 3G-nalle iPhone 2.0. Ska bli intressant.

Själv hade jag tänkt spendera större delen av kvällen framför datorn och hålla mig (och er bloggläsare) uppdaterade om vad som händer på WWDC. Snackas ju om en uppföljare till Leopard och uppdaterade Macbooks. Den som lever får se…

För övrigt har helgen varit bra.
After work i torsdags kväll på Avenyn. Sen var det lugnt på Sveriges Nationaldag, en tur till Hyssna hann vi med. Lördag var soft. Grejade i trädgården och grillade på kvällen. Söndag blev shoppingdag. IKEA fick sig ett besök och vi åkte även förbi Media Markt där jag införskaffade en fjärrkontroll till min Canon EOS-kamera. Funkade perfa! Nästa inköp till den torde bli stativ och nytt objektiv.

6 tankar om “Kort om helgen och kanske en iPhone 3G…

 1. Fjärrutlösare till kameran eller? Riktigt smidigt i sånna fall. Förövrigt har jag ett objektiv över hemma om du är sugen. Canon EF25-135mm i toppskick. Hoya UV-filter sitter på sedan nytt. Sen har jag även ett stativ som jag inte ska ha kvar. Köpt på Expert för 1400:- som du kan få köpa för en billigslant 🙂 Hojta till! 😀

  ps. en 3G iphone litar jag stenhård på ikväll, vågar nästan satsa pengar på det. Men Leopard och ny Macbook känns långsökt…

 2. Tja Kim!!
  Japp, det blev en fjärrutlösare till kameran. Riktigt smidigt. Canon original kostade bara 189 spänn på Media Markt. Helt okej, tyckte jag.

  Vad ska du ha för objektivet och stativet? Helt klart intressant! Hör av dig… 🙂

  Och ja, hela världen verkar ju inställd på 3G iPhone ikväll så oddsen är låga. Men jag är nyfiken vad kodnamnet ”snow leopard” innebär, och om Macbook ska komma med nya Intel-processorn och 16:9-skärm.

 3. Helt OK pris! Är den trådlösa eller trådbundna? Kommer inte ihåg vad jag betalade för min… 350:- har jag för mig.

  3500:- för objektiv + stativ som är i stort sätt oanvändt. Så kan jag väl bjuda på frakten 😉 Förresten så får du med en påse till stativet 😀 UV-filter och motljusskydd på objektivet också självklart.

 4. Den trådlösa såklart. Smidigast så!

  Intressant pris för grejorna förresten. Helt klart intressant, alltså! Men vad är det för stativ? Inget skräp, hoppas jag…

 5. Självklart är det inget skräp! Det är ett DIGIPOD med BH-08B huvud. Fungerar grymt bra. Riktigt stabilt! Hade ett från Kjell & Co innan och det är som natt och dag i kvalitén!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *