Mac OS X 10.5.4 på gång.

Apple snickrar vidare på nästa stora uppdatering till Mac OS X Leopard, nämligen version 10.5.4, som sägs innehålla stöd för MobileMe, iPhone 2.0, AppStore och en mängd buggfixar. Med tanke på att företaget lanserar iPhone 3G i 70 länder den 11/7 så är det troligt att Mac OS X 10.5.4 släpps dagarna innan, för att förbereda användarnas Macar för den nya hårdvaran.

3 kommentarer

  1. Såg att du uppdaterat bloggen med lite nya funktioner… Gravator t.ex… har själv lekt med den funktionen men vill inte ha den under ”användarnamnet” utan helt bredvid före. Om du hänger med vad jag menar. Men får inte till det som jag vill tyvärr. Annars är det en läcker funktion! hoppas på bättre stöd i nästa themeupdate 🙂

  2. Japp, jag håller med dig där Kim. Hade helt klart varit snyggare att ha den till vänster om kommentaren. Går väl att modda php-sidan i och för sig, men hade varit trevligt om Jide (som ligger bakom Freshy 2) löste det för oss! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *