Nu har Telia släppt priserna för iPhone 3G!

Precis nyss presenterade Telia prissättningen för kommande iPhone 3G, som ju släpps den 11/7.

Det blir, som vi tidigare redan visste, tre abonnemang. Månadskostnaden hamnar från 299 kronor till 859 kronor, och priset för mobilen blir från 1 krona till 3295 kronor beroende på modell och vilket abonnemang samt bindningtid man väljer.

9 tankar om “Nu har Telia släppt priserna för iPhone 3G!

 1. Är lite klyven här… kan inte bestämma mig om jag tycker priserna är bra eller dåliga. iMaxi är på tok för dyrt tycker jag iaf. iMidi är inte heller speciellt bra egentligen… 299:- känns mer humant men då får man lägga en hyfsad slant på mobilen också. Tror nästan jag väntar tills telefonen släpps utan abonnemang? Men frågan är när och till vilket pris?

 2. Mm, håller med dig Kim. iMidi och iMaxi är på tok för dyra för min del. iMini funkar, men det ingår alldeles för lite datatrafik. Men eftersom Telia har undantagit iPhone 3G från de vanliga reglerna så kostar det max 9 kronor extra per dag, ovansett vilken typ av data du sänder/tar emot.

  Och sen ingår ju fria surfzoner, så klart…

 3. Tja ICE!
  Ja, man hade ju hoppats på att Telia skulle släppa iPhone 3G helt utan abonnemang också, men det verkar kört just nu. De kanske gör det när fler operatörer har börjat sälja den.

 4. När de släpper den utan abonnemang så springer man till en apple retail och köper direkt av dom. Finns inte en chans i Sverige att jag går till Telia för att köpa telefonen då!

 5. Nu har de släppt priserna till alla abonnemang hos Telia… fast ändå kanske iMini är mest intressant. Alternativt att köpa endast telefonen för 4650:- om man redan har ett abonnemang hos Telia. Det kommer garanterat gå att låsa upp den! 😀

 6. Tja Kim!
  Japp, jag såg detta. Intressant läsning, men som du säger så undrar jag om inte ändå iMini är mest prisvärt. Men jag ska räkna noga på de andra alternativen också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *