Ny information från Telia kring iPhone 3G!

Telia har nu, på sin iPhone-sida, släppt information om de olika abonnemangen man satt ihop för Apples kommande iPhone 3G.

Enligt schemat nedan ser vi att det kommer att finnas tre steg, iMini, iMidi och iMaxi. Dock har man inte släppt priserna ännu, men lovar att telefonen skall finnas till försäljning i butik från och med midnatt den 11/7.

Uppdatering 17.33: Verkar som om Telia tagit bort all info om iPhone 3G på sin hemsida nu. Kanske var det aldrig meningen att ovanstående information skulle publicerats överhuvudtaget. Mystiken tätnar… 😉

Uppdatering 19.30: Telias iPhone 3G-sida ser ut att vara tillbaks igen. Med något mindre information än vad som visades i eftermiddags.

6 kommentarer

 1. Faktiskt ett abb alternativ mer än vad jag hade trott.
  Maxi är rätt mkt fetare, och förmodligen rätt mycket dyrare än de andra också.

 2. Tjena Bo!
  Ja, iMaxi verkar vara ett riktigt fett abonnemang, som Telia lär ta rejält betalt för. Däremot känns iMini och iMidi som om dessa skulle kunna bli en rätt billig historia. Hoppa det – lägger ju hellre några tusenlappar extra på nallen än på Telias abonnemang.

 3. Jag hade hoppats på ett Flaterate abonnemang för 599:- i månanden + en summa för mobilen. Inga uppkopplingsavgifter, pratar hur länge man vill samt hur många SMS man vill. Det har jag på min N95a idag. Klockrent eftersom jag oftast ändå ringer för mer än 600:- i månanden…

  Förmodar att det inte blir något flaterate eftersom Telia förmodligen inte tjänar speciellt mycket på dom. Bara en fast summa som förmodligen skulle varit högre för många om de inte hade det abonnemanget.

 4. Själv använder jag inte mobilen för över 600 spänn per månad, mest för att jag har ytterligare en mobil, i tjänsten.
  Men jag tror nog att jag skulle utnyttja möjligheterna med iPhone 3G som webbläsare när man är hemifrån mer än jag gör med min mobil idag. Formatet är ju mycket smidigare…

  Ett flatrate-abonnemang hade helt klart varit bra, men det får inte kosta skjortan. Jag lägger hellre 4000-5000 kronor på mobilen då.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *