Sony Ericsson W760i ute nu!

Äntligen är den här, Sony Ericssons absolut första GPS-mobil – Sony Ericsson W760i. Här på bloggen har det varit mycket snack om nallen och många är de som haft åsikter om den och som trånat efter den. Men nu kan ni stilla er prylhunger. Den är äntligen här!

Sony Ericsson W760i är, som namnet skvallrar om, en Walkman-nalle vilket betyder finfina mediaspelarfunktioner och hyfsat ljud. Dessutom bjuder den som sagt på GPS, 3G, shake control, tiltcontrol för att styra spelen, bloggfunktion, 3.2 megapixelkamera med xenonblixt och stöd för Sonys Memory Stick Micro. För att bara nämna några features.
Detta tillsammans med 9 timmars taltid och upp till 400 timmar standby förpackat i 103 gram snygg förpackning borgar för ett toppbetyg.

Så ta och spana in Sony Ericsson W760i. Det lär bli en populär lur i sommar, precis som Apples iPhone 3G.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *