Välkommen iPhone 3G!!

Japp, äntligen är det officiellt.

Efter att ha följt Steve Jobs keynote på utvecklarkonferensen WWDC ikväll i närmare två timmar så är jag sååå jäkla upphetsad! Det blev en 3G-version av Apples populära mobiltelefon iPhone, precis som många spådde.

Dessutom kommer den med en ny programvara, iPhone 2.0, som bjuder på en mängd nya funktioner och program. Den kommer att ha stöd för GPS och finns vid lanseringen den 11 juli 2008 tillgänglig i 22 länder (är Sverige ett av dessa tro?). Vidare kommer den i en 8GB-modell med svart baksida och en 16GB-modell med svart eller vit baksida.

Vi får veta att man förbättrat batteritiden avsevärt och dessutom gjort enheten tunnare än sin föregångare. Dessutom passar Apple på att slå upp dörrarna till AppStore vilket ger ett enormt utbud av programvaror till iPhone.

Uppdatering: Pris från Apple på nya iPhone 3G:

 • 8GB för $199 (cirka 1300 kronor, tillsammans med abonnemang)
 • 16GB för $299 (cirka 1900 kronor, tillsammans med abonnemang)

4 kommentarer

 1. Tjena! Det verkar vara en fin nalle, och till ett pris som är synnerligen överkomligt ( det talas om 1300:- för 8 GB modellen), det får ju till och med en SonyEricson älskare att snegla på denna lur från Apples.

 2. Tjena Lotus! Long time, no seen.
  Japp, visst är den läcker, nya iPhone 3G. Så klockrent med synk mot Outlook och Exchange-server. Det gör den till en fin jobbnalle. Sen att man kan lira musik, video, surfa på den samt ha den som GPS är ju bara en bonus! 🙂

  Jag står först i kön den 11/7 när den släpps!

 3. Kan du fethaja Kimmen! 🙂

  Och du, förresten… När kommer DirektDesign upp då? Den skulle ju varit uppe förra veckan.

  Och en annan sak, glöm inte svara på inlägget om objektivet och stativet. Intresserad, till rätt pris!! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *