Dags för ny läsarundersökning.

Tidigare frågan som jag ställde här på sidan var vilket mobilmärke du som läsare föredrog.

Cirka 400 personer svarade och hela 62% av er valde Sony Ericsson som sitt förstahandsval. Tvåa landade förvånande nog Apple på 14%. Nummer tre blev Nokia på 9%, tätt följd av HTC på 8%. Samsung, LG, Motorola, Neonode och övriga märken fick dela på de resterande procenten.

Att Sony Ericsson skulle vinna omröstningen var inte helt oväntat, då de är gigantiskt stora på mobiltelefoner här i Sverige. Att Nokia däremot skulle få stryk av Apple var oväntat, i alla fall för mig. Men spännande!

Men nu är det dags att se framåt – mot en ny undersökning! Och den här gången undrar jag vilken spelplattform du föredrar. Är du en PC-spelare, eller har du en fet konsoll i vardagsrummet? Eller spelar du helst på tåget?

Var med och rösta! Svarsalternativen hittar du högst upp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *