En iPhone 3G i min hand!

Äntligen har jag den i min hand – Apple iPhone 3G!!

Vi åkte in till Göteborg och ställde oss bland drygt 120 andra glada köande utanför Telias flaggskeppsbutik ikväll vid klockan 21:25, inför Sverigepremiären av Apples iPhone 3G vid midnatt. Vädret var sådär, det regnade stor del av tiden men kön fylldes på och alla var på gott humor.
Teliafolket servade oss med varmkorv, godis, snacks, läsk, frukt, ponchos och diverse merchandise för att hålla humöret uppe. Peter Siepen var inbjuden för att mingla och gick runt och intervjuade folk. Det lirades disco i högtalarna och i VIP-soffan satt ett gäng och lirade XBox 360 under tak, i skydd för regnet.

Det kändes ganska hopplöst ett tag (ca. 02:15) när en Teliasnubbe kom ut och meddelade att den svarta 16-gigaren var slut, men att det fanns några vita kvar. Butiken skulle stänga vid 03.00 och meddelade att man bara skulle hinna serva cirka 40 kunder till. Drygt 8 före oss vid den tidpunkten, så grymt tur att vi inte kom senare!

Så nu är klockan 03:48 och jag sitter här med en vit 16GB iPhone 3G i min hand. Har inte hunnit ladda den ännu men tänkte göra det i natt medan jag sover min skönhetssömn.

Vi lär höras i morgon! 😉

Natti från en mycket stolt ägare av en iPhone 3G.

9 kommentarer

  1. Woho! Grattis! En riktigt grym lur, du kommer inte bli besviken! Ska bli kul och läsa din recension på den senare, alla har i stort sätt hylla den så jag förväntar mig inget annat av dig heller!

    Vad fick du betala för luren?

  2. Tjena Kim!
    Japp, jag är en lycklig man (fast trött). Ännu så länge är jag grymt nöjd med telefonen. Ska försöka skriva ett par rader om den i morgon tror jag.

    Betalade 4120 kronor. Och så 99 kr/mån i 18 månader. Sen valde jag till 199 kr för Prisavtal Fastpris så att man kan surfa obegränsat. 298 spänn i månaden alltså. Funkar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *