Grabbkväll aftermath.

Ok, let’s face it! Jag är helt jävla slut, så satans trött! Självförvållat dessutom…

Det var ju grabbkväll igår. Manligt var temat, så det blev kopiösa mängder öl, heta korvar på grillen, marinerad vitlök, whiskey, grogg, hårdrock och Rambo. Vi kom i säng närmare fem-tiden i morse. Då var man kung, när man tryckte i sig 9 kokta korvar och ett halvt paket Mamma Scans vid 04:30. Sen somnade vi och vaknade av att mitt larm på iPhonen gick igång vid 09:30. Nån idiot (läs: jag) hade satt det på väckning. Smart!? I think not!
Somnade om igen och gick upp vid elva. Var väl inte helt nykter men vi fick i oss lite mat och sen rullade jag hem.

Har mest komat hela dagen idag. Så otroligt trött! Lundberg kom på den grymt smarta idén att köpa pizza så han kom hit med tre stycken, så vi har ätit och snackat. Kul att träffas igen. Det händer för sällan. Vi kollade också in LOTRO, eftersom jag försöker få honom att börja lite det igen. Sen showade jag lite med min iPhone 3G och han verkade imponerad. Kan nog bli ett inköp där, tror jag! 😉

Nu är klockan 20:43 och jag tror jag slår huvudet i tangentbordet snart, om jag inte hinner till sängen. Inte bakis men bara trött! I morgon ska jag sova… Länge!

I’m too old for this shit!

2 kommentarer

  1. Du börjar bli oldie när du är sliten i 2 dagar efter en grabbkväll. Vi yngre kör en 2 dagars och skuttar upp kl 07:00 😉

  2. Nja, två dagar var väl att ta i. Men dagen efter var seg i alla fall. Fast vi körde ju på till 5 på morgonen så det är väl ändå godkänt va? 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *