Hemma från en härlig semester!

God eftermiddag!

Vi är precis hemkomna efter fyra dagars välbehövlig och härlig semester. Vi tog bilen i söndags och körde längs södra Sveriges kust, från hemmet i Skene ner till Höganäs och Mölle. Tittade in till Höganäs Keramik och gick och mös i butiken där. Finns så oerhört mycket snyggt i stengods, men det är ganska dyrt så vi fick stå över den här gången.

Sen vidare ner till Malmö där vi tog in på ett Scandic-hotell, åt gott och somnade minst lika gott. I måndags när vi vaknade så bar bilen oss vidare ner mot Trelleborg, Smygehuk och Ystad, förbi Ales Stenar och Skillinge, upp emot Simrishamn och Kivik och sedan landade vi trötta i Karlshamn för ytterligare en hotellnatt.

På tisdagen stack vi från Karlshamn vid 10-tiden och åkte upp emot Kalmar och över till Öland. Lunch på Hamnkontoret i Borgholm (gott men dyrt), och sedan gick vi en sväng på Borgholms slottsruin. Vidare till fastlandet igen och kursen inställd på Växjö och ännu en natt på Scandic.

Och i morse när vi vaknade så to vi en runda i Växjö centrum och passade även på att besöka Media Markt och Elgiganten. Sedan direkt till Borås där vi hämtade lite thaimat och nu är vi alltså hemma!

Det har varit en riktigt skön semester. 115 mil i bil, hyfsat väder och vi har unnat oss god mat och mått sådär oförskämt bra! 🙂

Visst är det gott att komma bort ibland, men det är minst lika skönt att få komma hem igen!

Publicerat den
Kategoriserat som Foto

2 kommentarer

  1. Låter som en vanlig arbetsvecka med kundbesök. Tror jag har varit och jobbat på alla dom ställena nästan hehe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *