Jonasson summerar semestern.

Ja, så här första arbetsdagen efter en tre veckor lång semester så passar det ju fint att summera vad som egentligen har hänt.

Första veckan hände inte alls mycket. Det regnade mest hela tiden, men natten till fredagen stack ut ur mängden. Då åkte vi till Göteborg och köade för nya iPhone 3G som släpptes vid midnatt. Fick med mig ett ex hem dessutom, 16GB-modellen i vitt.

Vecka nummer två drog vi söderut med bilen. Turen gick kusten runt från Göteborg til Trelleborg, via Höganäs, Helsingborg och Malmö. Sedan vidare mot östkusten. Ystad, Karlshamn, Simrishamn, Kalmar och en sväng ut på Öland och Borgholm. Sen hem igen via Växjö. En 4-dagarstripp med hyfsat väder.

Tredje och sista veckan började jag med grabbkväll. Vi rockade på till fem på morgonen och sen var alla rätt slitna. Skulle egentligen paddlat senare i veckan också men vi orkade inte, så vi tog bilen upp till Bohuslän istället och besökte Hunnebostrand och Fjällbacka. Sen avslutade vi semestern på bästa sätt i förrgår, genom att gå på Iron Maiden-spelningen på ett fullsmockat Ullevi. Helt underbar stämning och vädret var kanon hela veckan!

Under de här tre veckorna har jag också låtit bli att raka mig, vilket har resulterat i skägg för undertecknad. Fick trimma till det lite grann innan helgen och folk säger att jag ser ut lite som Olof Mellberg nu. Men det får gå ändå! 😉

Dags för sängen och sedan ytterligare en dag på jobbet. Another day in paradise…

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *