Om iPhone 3G igen…

Sitter här och myser framför min bärbara jobbdator en sväng. Har kört cirka 30 mil idag, så man är lite seg i ryggen. Då är det gott att bara slappa lite. Men snart väntar middag och en kall bärs.

Läste just att de bara tog tre dagar för Apple att sälja en miljon iPhone 3G. Inte illa! Undrar just om det är nyhetens behag eller om den verkligen kommer slå så hårt som alla tycks tro. Jag tror att den är här för att stanna. Här i Sverige hade det i alla fall sålts dryga 1000 stycken under premiärnatten. Får väl räknas som mycket väl godkänt!

Själv är jag grymt nöjd med min nya iPhone. Har till och med haft nytta av GPS-funktionaliteten i den. Kanonbra när man behöver navigera sig fram till rätt adress, antingen i bil eller till fots. Jag är mer än nöjd!
Ska försöka skriva lite utförligare om den sen när jag testat igenom den riktigt noga.

Nu, dags för middag! Höres!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *