Acer Aspire One A150.

Vi drog en sväng till Borås idag och OnOff, för att spana in en ny dator till Lin. Hon behöver den nu när hon har börjat plugga. Jag har haft ögonen på en Acer Aspire One A150. En netbook med hyfsad prestanda, trevliga mått och helt rätt pris.

Idag när jag för första gången såg den i verkligheten, så slog det mig hur jäkla liten den är. Grymt smidig. Ihopvikt ser den nästan ut som en filofax, och med en vikt på under kilot så kan man lätt ta den med sig. Så det blir nog en sådan, när hon får pengar till en, inom kort.

Frågan är om jag kan hålla fingrarna borta från den sen, pryltokig som man är! 😀

3 kommentarer

  1. Tja Banshie!
    Japp, de är grymt små. Fast den börjar bli lite trött rent prestandamässigt nu… Den har ju i alla fall över ett år på nacken. Dags för en formatering kanske!? 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *