Äntligen fredag igen!

Som jag har längtat!! Fredag måste vara veckans absolut bästa dag. Och nu är den här – bara åtta timmars jobb att klara av först, sen är det dags att öppna veckans första Pripps Blå!!

Snackade med jobbarkompisen Antbro igår om spelen Bad Company och Grand Theft Auto 4, och jag måste säga att jag är jävligt sugen på att skaffa bägge dessa till min Xbox 360. Hade egentligen tänkt att vänta tills GTA4 kommer till PC i november, men fan vet om jag klarar det efter allt jag hörde om spelet igår.

4 kommentarer

  1. Jag kör Bad Company till PS3 och det är riktigt roligt! Grymma effekter och riktigt sköna strider! Själv hoppar jag till då och då i soffan! 😀

  2. Fast känslan i kniven är ingenting om man jämnför med COD Modern Warfare! Att sätta kniven i polarens ansikten online där är obetalbart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *