Fet dator: HP Blackbird 002 Exhilaration Edition.

Oj oj! Snubblade över en rätt het PC, mina vänner!

HP har byggt en monster-pc som man kallar Blackbird 002 Exhilaration Edition. Det rör sig om en highend-maskin för seriösa gamers med stora plånböcker. Tittar vi på designen så ser vi först och främst en burk i aluminium, som ser ut att sväva lite över bordet, tack vare den speciella foten som den står på. Vidare är den vätskekyld. Den har också ”tool-less entry”, det vill säga att du kan byta de allra flesta delarna i burken utan verktyg.

Den kan fås med upp till 3,2GHz Quadcore CPU, 8GB ram, 2 st GeForce GTX 280 grafikkort, Ageia fysikaccelerator, BlueRay-spelare, gigantiskt mycket hårddisk, 7.1 ljud och såklart Windows Vista. Fullt konfigurerad väger den in på över 32kg så det är ingenting man bär med sig på lanpartyt förstås. Men det är klart, den kostar ju från dryga 40 000 kronor.

VILL HA!! *springer iväg och köper ett gäng trisslotter* 😀

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *