Grand Theft Auto IV.

Skrev ju i morse att jag var grymt sugen på GTA 4 till Xbox 360. Och gissa vad – jag har det i min hand!
Passande nog så åkte Lin till Ge-Kås i Ullared och köpte med sig spelet till mig. Det är kärlek, det! 🙂

Egentligen borde jag ha väntat tills november då det släpps på PC (är ju framför allt en PC-gamer egentligen) men eftersom man hört så mycket gott om spelet, så blev sugen för stort och därför sitter jag nu här. Har dock inte hunnit pröva det ännu, det får bli i morgon. Något speciellt man ska tänka på? Några platser man måste besöka? Bästa vapnet? Bästa bilen? Bästa radiostationen om man gillar hårdrock? Tipsa mig om allt som rör GTA 4!

5 kommentarer

 1. Men Jonasson…
  Införskaffade själv Resident Evil 4 då det fanns att inhandla för under 100 lappen (usel portat konsol spel), ex. finns ingen mus support, men efter att installerat en unofficiell MouseAim fix var spelet helt spelbart, har kommit till ”The Final chapter” nu… 🙂
  Så med andra ord, så får jag vänta tills PC versionen kommer. 🙁

 2. Tja Jockemannen!
  Fastnade aldrig riktigt för Resident Evil-serien, mest för att det är uselt portade konsollspel. Storyn som sådan är det ju inget fel på, men styrningen brukar vara under all kritik, liksom kameravinklarna.

  Och ja, GTA4 är bra. Grymt jävla bra!!
  Kom å testa vetja! Haklapp medtages! 😀

 3. Ja sugen e man och haklappar har jag ju hemma…. 😛

  PS. Kameravinkel problematiken är borta och du som är konsol ägare måste spana in kommande Resident Evil 5, ser onekligen väldigt trevligt ut.

 4. Hm… Ja, man kanske borde ta och bevistra Live Marketplace på 360’n för att se om det finns ett demo att ladda hem inom kort. Vet du när det släpps?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *