Senast sedda: Mamma Mia!

I söndags var vi på bio i Borås och kollade på filmen Mamma Mia! Som de flesta säkert känner till så baseras den på musikalen med samma namn. Som i sin tur är baserad på en mängd ABBA-låtar av Björn Ulveaus & Benny Andersson.

Historien handlar om en tjej och hennes mamma som driver ett hotell på en liten grekisk ö. Tjejen skall gifta sig och har i smyg bjudit in tre män som hon inte vet någonting om, förutom att de har varit tillsammans med hennes mor 20 år tidigare. Någon av dessa är hennes okände far. Inte ens hennes mor vet vem som är pappan.

Kul story, mycket humor och bra sång och musik rakt igenom. Snyggt foto och läckra vyer.

Har du sett musikalen (som jag) så är handlingen identisk, men den känns lite platt när man ser den på bio istället för live. Men ändå, en kul film. Så se den! Den svänger. 🙂

Mamma Mia! Betyg: 4/5.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *