Babbel babbel.

Lördag igen. Skönt att få vara ledig några dagar. Har inte gjort något speciellt idag, förutom att kantklippa i trädgården och klippt gräset. Sen har jag i och för sig plockat lite ogräs och en massa äpplen som jag tänkte ta med till jobbet på måndag.

Var på OnOff i Göteborg igår och hämtade en Acer Aspire One A150 till tjejen. Hon blev nöjd med den och vi satt och lekte med den mest hela kvällen igår. Liten mysig maskin det där!

Har även uppdaterat min iPhone med nya v2.1-uppdateringen som kom igår. Det går betydligt snabbare att installera program från App Store och 3G-täckningen är klart bättre! Så den är jag mycket nöjd med.

Tänkte laga en fransk biffgryta till middag idag. En stor bit mör rostbiff, fläsk, en massa örter och en härligt krämig rörvinssås med ris till. Det blir smaskens det!

I övrigt fick jag sålt min Neonode N2 igår kväll på Tradera-auktion. Den gick för 1259 kronor. Helt okej tyckte jag. Så jag har precis formaterat den och installerat om operativsystemet Neno på den nu. Så nu ska den bara packas ner och skickas iväg till vinnaren!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *