Deluxe: Att förvalta en snilleblixt.

Som några av er känner till så driver radiogänget Deluxe (från P3) och jag en blogg där vi lägger ut diverse klipp från deras shower, repetitioner, radiosändningar, blandat med texter och allmänt fula bilder. Häromdagen fick jag ett klipp från Jörgen Lötgård som jag fixade till och lade upp på sidan. Inget märkvärdigt alls, men det blev rätt bra ändå. Sen gör det ju inte saken sämre att Jörgen har helt sjuka idéer och är grymt kul att titta på (om man har Deluxe-humor).

I vilket fall som helst så tänkte jag passa på att bjuda på senaste delen i Jörgens lilla videoblogg. Avsnittet handlar om hur man bäst förvaltar en snilleblixt. En snilleblixt som i detta fallet är en melodi som dök upp i en dröm. Hur löser man det när tekniken sviker och man inte kan spela in den? Kommer snilleblixten att gå förlorad för alltid? Och i så fall – vem bryr sig? 😀

Varsågoda. Deluxe. Svälj!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FMAkHqBRoY[/youtube]

Passa även på att besöka Deluxebloggen som jag uppdaterar med ojämna mellanrum, speciellt nu när Deluxe inte finns mer som radioprogram. Fast man skall inte ropa hej förrän kon är över isen… 😉

Sveriges Radio har också en gammal dammig Deluxesida där det finns mängder av ljudklipp och låtar att hämta. Spana in!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *