En kväll i Linköping.

God kväll från Linköping!

Ja, idag är jag tillsammans med en kollega från Stockholm här i Linköping och uppgraderar en kund. Ny version av datasystemet skall installeras och testköras, så därför blev vi inte klara förrän cirka 22:30 ikväll. Sen kväll alltså.
Just nu sitter jag här på mitt hotellrum på Scandic Frimurarehotellet i centrala (nåja) Linköping och avnjuter en wrap med parmaskinka och en kall Mariestads. Inte helt fel!

Man är lagom trött efter en lång dag som denna. Hoppas det flyter på bra i morgon så att jag kommer iväg innan kvällen. Det är ju trots allt tre timmar i bilen hem sen… Men nu är det strax dags att sova så man orkar med morgondagen.

Må väl!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *