För omväxlings skull…

Idag har jag själv, som omväxlings skull, suttit som elev på en utbildning som min kollega Jocke höll. Det snackades lagerstyrning hela dagen och hur man klassar produktregister för att hålla rätt produkter i lager och minimera lagervärdet bland annat. Rätt intressant, men ganska svårt, enligt mig. Man måste verkligen ha tungan rätt i mun när man modifierar mallar och ABC-klassificeringar.

Efter jobbet drog jag till Borås och köpte en skjorta på H&M samt ett par jeans på Jack & Jones. Sen köpte jag med mig thaimat från Young Thai och tog med hem till älsklingen. Gott som vanligt!

Dagens låt: Primo Victoria med svenska metallgruppen Sabaton. Hur grym som helst! Handlar om landstigningen vid frankrikes kust på D-dagen 1944. Tanka hem!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *