Min favoritpryl just nu: iPhone 3G.

Snart dags för en DVD-film innan sängen (Beck, kanske?) men innan dess så tänkte jag bara få säga hur grymt jävla nöjd jag är med min iPhone 3G. Speciellt sedan sista uppdateringen (v2.1) som gjort den snabbare än någonsin och förbättrat min 3G-täckning, bara för att nämna några av de fördelar jag märkt.

iPhonen är en ruskigt kompetent kamrat när det gäller Exchange-synkning på jobbet också. Kollegorna sliter sitt hår med sina HTC-nallar som inte vill synka med Microsofts mailserver. Med iPhone funkar det bara liksom! Mail, kalender – you got it!

Dessutom måste App Store vara det absolut största som hänt mobiltelefonin. Vilket program du än drömt om att ha till nallen, så finns det där. Bara ett par klick bort. Och oftast kostar det inte skjortan heller. Ibland helt gratis faktiskt!

Så har du ännu inte bestämt dig för om du gillar iPhone eller inte. Think again! Besök din återförsäljare (ja, iPhone 3G lär snart bli fri från Telias monopol) och känn på en. Du vill aldrig gå tillbaks till en ”vanlig” mobil sen. 🙂

4 kommentarer

  1. Kan inte annat än att hålla med! Vet inte hur många diskussioner jag haft om htc vs iphone jag haft nu. Problemet är att de flesta inte provat en iphone och är fortfarande fast i windows lägret! Tyvärr. Jag byter tillbaka till iphone vilken dag som helst!

  2. Helt rätt Kim! Det glädjer en gammal räv som mig.
    Vet att jag var lite skeptiskt mot den första iPhonen här på bloggen innan lanseringen för lite mer än ett år sedan, men nu är jag fast – iPhonifierad! 🙂

    Så kom igen nu, gör dig av med den där HTC Touchen och lägg det bakom dig. Join the revolution – again! 😉

  3. Japp, jag är grymt nöjd med just Exchange-stödet. Visserligen är min iPhone 3G min privata nalle, men jag använder den ändå för att synka med företagets mailserver. Det funkar bara så jäkla bra. Kräver inga uppsättningar, bara mata in kontoinformationen i iPhonen och synka. Bra gjort Apple!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *