Om Need For Speed: Undercover.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mkHJzHIbQQg[/youtube]

Som stort fan av Need For Speed-serien (i alla fall de tidiga spelen) så är det med spänning som man ser fram emot det här årets upplaga av NFS. Undertiteln är den här gången Undercover, vilket bara kan betyda på en sak – BILJAKTER!!

Äntligen är de tillbaks! Dessa härliga biljakter som bjöds i de tidiga NFS-spelen i serien. Sen ersattes de av gatracing på mer eller mindre stängda gator. Men nu har man öppnat upp igen. Trafik i massor, och polisbilar likaså! Och att grafiken, ljudet och känslan bara blir vassare för varje år som går, ja det gör ju inget.

Så nu ser jag fram emot slutet av november då EA släpper Need For Speed: Undercover. Plattan i botten!! 😀
(kommer till ”alla” konsoller: Xbox 360, PS3, PS2, Wii, PC och DS)

6 kommentarer

  1. Ser ju onekligen nice ut… (som deras trailer allt som oftast gör).

    Hoppas att det är betydligt bättre en de senaste 2…3…4…liren i serien. 😛

  2. Japp, visst ser det trevligt ut! Och precis som du säger Jockeman, så hoppas vi att det blir bättre än NFS: Underground 1 & 2 och allt vad de heter. Nej, tacka vet jag det första Need For Speed samt Hot Pursuit och Porsche Unleashed. Kommer du ihåg att vi lirade Porsche på våra gamla LAN? Det var tider, det! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *