Senast sedda: Wall-E.

Igår såg vi Wall-E – en datoranimerad film om en liten skräpsamlarrobot som blivit ensam kvar på jorden sen hela befolkningen flyttat ut i rymden på grund av att jorden såg åt som en soptipp. I 700 år surrar Wall-E runt i sin ensamhet på jorden och plockar skräp som han placerar i prydliga högar. Hans bästa (och enda) kompis är en kackerlacka som alltid hänger efter honom.

Plötsligt en dag landar ett rymdskepp som skickar ut spaningssonden EVE att leta efter livstecken i form av växter på jorden. Nyfikne Wall-E får syn på sonden och blir förälskad. När sedan skeppet kommer för att ta sonden tillbaks fixar Wall-E snålskjuts och hamnar i sitt livs äventyr.

En riktigt kul och gullig film från Pixar. Sjukt snyggt gjord och med glimten i ögat hela tiden. Gå och se den!!

Wall-E. Betyg: 4/5.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *