Hjärnsläpp!

God kväll.

Skönt att få sitta ner och skriva för en gångs skull. Har suttit hela dagen och hållit utbildning i ett butiksdatasystem ute på Aktiviteten på Lindholmen i Göteborg. Visserligen trevligt och allt gick jättebra, men man blir så satans tjock i halsen och allmänt tom i skallen.

Satte mig i bilen när vi var färdiga runt halv fyra i eftermiddags och bara andades ut. Åkte en sväng tillbaks till kontoret och tjabbade på kollegorna som jobbade febrilt in i det sista. Sen de 6 milen hem genom ett ösregn som jag inte skådat på åratal. Drog på en mp3-skiva och spelade lite gamla Mauro Scocco-låtar och nåt med Gyllene Tider. Det blev Sommar i Stockholm, Taxi, Sarah, Mad World, Smakar på ett regn och Varje gång det regnar. Ganska soft! Låtar som får hjärnan att varva ner. Så nu är jag mest tom och är sitter här och funderar på om jag inte är värd en whisky. Jo, det är jag allt!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *