Vad tycker du om Google Android?

T-Mobile har i samarbete med Google presenterat den första mobil som bygger på Googles opensource-operativsystem Android. Mobilen tillverkas av HTC och har fått namnet G1, efter att ha gått under kodnamnet ”Dream” under utvecklingen.

Just det faktum att den rullar på ett opensource-alternativ gör den extra intressant att utveckla program till, då vi snackar öppen källkod. Men specifikationerna i övrigt verkar inte vara något att hänga i granen. Detsamma gäller för designen, som ser ut att vara hämtad från en gammal Palm.

Vad tycker du om Googles Android-mobil? Är den nåt att ha? Jag är mest besviken när man ser designen och de tekniska begränsningarna. Tyvärr.

Läs mer om Android-nallen via följande länkar:

5 tankar om “Vad tycker du om Google Android?

  1. Hej, Skaffade mig min första Palm 1999, en PalmV och håller med att det finns likheter. (förutom tangentbordet) Konstigt att man inte har satsat mer på denna lur. Nej, inget för mig/Hans

  2. Som sagt, jag kan inte annat än att hålla med föregående talare. Visst, konceptet med opensource i en mobil må vara smart men så länge de tekniska förutsättningarna saknas så lär den inte tas på allvar.

    Nä, T-Mobile – Gör om, gör rätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *