Back in business!

Jodå, jag lever!

Det har varit ett par tuffa dagar nu, mest för att min bootdisk på 200GB kraschade häromdagen och stängde ute mig ur Windows. Ett slag i magen, helt klart! 🙁

Efter att ha trixat med diverse räddningsprogram och bootskivor så återstod bara att bita i det sura äpplet och blåsa en av de andra diskarna och göra en helt ny Windows-installation. Sad but true!

Men nu är jag alltså uppe och snurrar. Spenderar mest kvällarna med att återinstallera alla program som jag använder. Faktiskt ganska skönt att få en rensning samtidigt.

Sen har vi det här med renoveringen i källaren också. Den går stadigt framåt och ikväll har vi börjat regla för de nya innerväggarna. Flytspacklet är alltså på plats och nu har återuppbyggandet av rummet äntligen börjat! Känns oerhört skönt att det äntligen tar form.

Vi kan också notera att jag var hos optikerna igår och beställde tid för synundersökning och nya glasögon. Det blev ett par ganska kraftiga, svarta Alain Mikli-bågar. Skitsnygga! Bild kommer, när de är färdiga.

I övrigt har YouTube lokaliserats till svenska och PC för Alla bjuder på 7 gratisalternativ till iTunes, för dig som vill synka din iPod. Sen har jag äntligen fått 4GB ram till min bärbara jobbdator, så nu går den tokfort! 🙂

That’s about it, really.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *