N96 vs. Xperia vs. iPhone.

Svenska prylmagasinet M3 har lagt beslag på en sprillans ny Sony Ericsson Xperia X1 och ställer den head-to-head med Nokia N96 och Apple iPhone 3G i en gränssnittsduell, där 6 stycken uppgifter skall lösas på tid. En spännande kamp, där nykomlingen Xperia verkligen får visa vad den går för.

10 kommentarer

 1. Enligt M3 vann iPhone med 3 vinster, Xperia 2 vinster och N96 1 vinst. Samtidigt kom N96 inte sist i någon av deltävlingarna. Jag hade hoppats att M3 skulle ha adderat tiderna för att kora vinnaren…

 2. Tjena Salvan.
  Ja, det kan man tycka faktiskt. Eller i alla fall tagit med dem i beräkningen. Vissa moment går hopplöst långsamt Förresten, har du tagit dig tid att lägga ihop tiderna och kora en vinnare baserat på det? Kunde vara kul att veta.

  Ha det fint!

 3. Den personen som testar iPhonen skriver ju något fruktansvärt långsamt! Tex smset som skickades skulle inte ha tagit ens en femtedel av den tid det tog att skriva!

 4. Tjena Andreas. Ja, det stämmer att han skriver grymt långsamt. Men å andra sidan så skriver han lika långsamt på de andra lurarna, dvs bokstav för bokstav. Kanske mest för att ge lurarna samma utgångsläge. Det är ju inte skrivteknik/hastighet man mäter i testet, utan gränssnittet.

 5. Hej, vad bra med ett sådant test. Jag skulle precis jämföra X1 med Nokia E71, också med utgångspunkt funktionerna i telefonerna…

 6. Hej Cecilia!
  Japp, det är rätt bra test faktiskt, sett till hur snabbt och smidigt de olika telefonerna klarar av givna uppgifter.

  Ha det fint!

 7. Jag har kollat in M3s tester under flera år och av ngn konstig anledning är alltid ericsson bäst enligt deras ”tester” till och med s700i som aldrig blev klokt utvecklad och senare nedlagd pga ständigt krångel med programvaran fick topp betyg.Känns lite jävigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *