Någon som har en invite till Spotify?

Jag sitter här och är sugen på att prova den nya svenska musiktjänsten Spotify. MEN jag har ingen invite, och utan invite kommer man inte in, om man inte vill betala för sig. Men jag vill ju gärna testa och se om utbudet är bra innan jag slantar upp.
Så om någon vänlig själ har en Spotify-invite över så släng en kommentar till mig. Tack på förhand!

18 kommentarer

 1. Har ingen invite men ett tips är att söka på twitter eller hålla koll på bloggosfären (en del bloggare lottar ut invites). Som supernöjd betatestare kan jag säga att utbudet är enormt (och uppdateras hela tiden, nyligen lades till min stora glädje många album från 2007 och 2008 in).

  Det kostar 99 spänn för en månad (plus att du får två invites att dela ut), och vill du inte fortsätta går det över till ett reklamfinansierat (ca 2-3 min reklam per timme) gratiskonto som du kan ha hur länge som helst (och du behåller alla dina playlists såklart). Jag vet faktiskt ingen som betalat och ångrat sig. Annars är det bara att leta.. den som väntar på något gott och allt det där…

  Lycka till!

 2. Hej Peter, och tack för tipset!
  Jag har googlat lite grann efter invites men har inte hittat några. Men jag ska kolla Twitter. Kanske kan hitta nåt mer matnyttigt den vägen.

  Binder man sig för en månad i taget eller hur funkar det?

 3. Polaren känner en av skaparna bakom Spotify, dock har JAG inte lyckats få någon invite heller… =/ *grrr*

 4. Har ingen invite att dela ut, I’m afraid.
  Men efter att ha använt det en stund så tycker jag helt klart att den lever upp till all hype.

  Men om Last.fm hade hade motsvarande app så hade jag nog använt det istället då dess community är mycket trevligare, motsvarande existerar inte på Spotify, men det kanske kommer. Liknar mest iTunes store nu.

 5. Tjena Jockeman! Jaså, det var som attan! Du får försöka lirka loss ett par invites då tycker jag.

  Hallå Bo. Synd att du inte hade någon invite 🙁
  Har själv konto på Last.fm. Precis som du säger, en ganska trevlig community. Fast jag använder den mest för att skapa statistik över vad jag lyssnar på.

  Hojta till om ni får tag på en invite! 😉

 6. Tjena Peter och tack för tipset!
  Din kommentar försvann inte, den bara stannade till ett tag för att godkännas. Varje ny person som kommenterar ett inlägg på min blogg måste godkännas så att inga spambots skickar en massa skräpkommentarer. That’s life!

  Anyway, jag har slängt iväg en kommentar till Tech Digest och hoppas nu på lite tur. Tack för tipset återigen! 🙂

 7. Hej Jim! Tyvärr är inbjudningarna redan utdelade. Men kolla på min blogg, där finns länkar till andra sidor som delar ut invites. Lycka till!

 8. skulle lätt vilja ha en invite till spotify. Låter som värsta epic programmet. skulle verkligen bli glad om jag fick en

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *