Sista kvällen i kalla Kalmar.

Äntligen! Ikväll är det sista kvällen i ett kallt, blåsigt, mörkt och regnigt Kalmar.

Utbildningspassen är klara och i morgon väntar lite andra uppgifter ute hos kunden innan det blir 4-5 timmar i bil hem efter avslutat arbetspass. Segt att komma hem så sent på en fredagkväll. Dessutom är det ju Allhelgona afton i morgon. Då vill man gärna slippa jobba för länge, men men….

Riktigt busväder här idag. Det regnar småspik och blåser såpass rejält att man stängt av all tung trafik över Ölandsbron. Sitter här i mina mysbyxor på hotellrummet och huttrar. Ska snart packa min väska och krypa ner i en kall säng. Men i morgon kväll får jag krypa ner i min egen säng – hemma hos min älskling! Ska bli så oerhört skönt att komma hem!! Jag saknar dig, Lin!!

Stack till Media Markt här i Kalmar idag igen, efter jobbet. Köpte nya Fallout 3 till PC’n (som jag tänkte försöka hinna med att spela lite under helgen). Sen köpte jag dessutom den nya boxen med Kents samtliga album plus ett antal outgivna låtar. 349 spänn för 10 CD kändes helt okej!

Men nu är det dags för sängen. Nästa bloggrapport kommer från hemmaplan. Om jag hinner med, mellan badrumsrenovering, soffmys och datorspel. 🙂

Natti! Signing off…

3 kommentarer

  1. Fallout 3 var som jag väntat mig faktiskt. Hunnit med endast ett par timmar men man ser potentialen i det och har åtskillig speltid och variationer att förlusta sig med under vinterhalvåret.

  2. Tja Blackwater och Jockemannen!
    Har också lirat max 2 timmar och man inser ju hur jäkla stor den här världen är så fort man kommer ut från Vault 101. Det är helt enormt. Närbelägna ”staden” Megaton bjuder på många konversationer och quests. Har även vandrat runt lite i vildmarken och slagits mot spindlar och raidgäng.

    Det är bara att konstatera – Fallout 3 bjuder på variationsrikedom likväl som detaljrikedom och grymt stora öppna, söndertrasade landskap. Allt på en gång – nästan så att man blir handlingsförlamad. Så mycket möjligheter, så mycket blod! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *