En blåsig natt i Simrishamn.

God kväll bloggreaders!

Här kommer en hälsning från ett riktigt kallt, ruskigt och blåsigt Simrishamn. Jag och två kollegor är här nere ett par dagar för att uppgradera en kund och sätta en ny WTS-miljö på plats. Mycket jobb och mycket övertid. Men ändå ganska kul!

Vi har tagit in på hotell Kockska Gården i centrala Simrishamn. Hyfsat okej ställe men det är bara att inse, det finns inga matställen förrutom Statoil som har öppet i den här stan efter klockan 22.00. Har jag fel, skicka en kommentar för jag är grymt hungrig!

Natti.

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

6 kommentarer

 1. Jag tror hela skåne stänger efter tio. När jag och Johan var i hörby fick vi åka 4 mil för att få mat. Och då stannade vi på första statoil vi såg…

 2. Hej Jonasson!

  Jag ser att du är ett stort LotRO-fan och läste att du för länge sen köpt en guide till Shadows of Angmar. Jag skulle själv vilja få tag på en ny guide till Mines of Moria men det verkar inte som att det finns? Har du någon info jag inte har eller något annat roligt tips på någon LotRO-relaterad pryl man kunnat ge bort i present? Är nämligen ute på julklappsjakt och blir väldigt tacksam för all hjälp jag kan få =)

  /Elin

 3. Tjena Walle!
  Japp, du har så rätt. Det var helt kört. Johan slukade en korv på Statoil och höll på att blåsa bort på kuppen. Dan och jag nöjde oss med ett äpple i lobbyn. Vilken miss… 🙁

 4. Hej Elin!

  Japp, det stämmer att jag är ett stort fan av LOTRO. Lite osäker på om det redan dykt upp någon guide till Mines of Moria. Tror att det kan vara lite tidigt än, då spelet bara har funnits ute i två dagar. Men titta in på Game eller på EB Games. Om någon har, så är det dessa butiker.

  Är du ute efter någon fräck LOTRO-pryl så kan du kolla in http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Search.html?searchstring=lord+of+the+rings&searchtype=GADG&searchsource=0
  Där kan man köpa online (gratis frakt från Storbritannien). Ganska dyra pjäser, men riktigt riktigt snygga!

  Lycka till, och ha det gott!

 5. Tack så mycket för hjälpen! Ska titta på sidan och tracka min bror som jobbar på Game 😉

  Ha det bra! /Elin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *