2 inbjudningar till Spotify bortskänkes!

Jag sitter här med två stycken invites till den hypade svenska musiktjänsten Spotify, med vilken du kan streama musik helt gratis och lagligt från nätet till din dator. Det hela görs möjligt via avtal med stora bolag så som EMI, Universal, Warner Music, Sony och en drös till. När du lyssnar så får du ibland höra (mellan var sjätte låt) ett litet reklammeddelande, vilket håller tjänsten gratis. Vill du slippa reklamen kan du betala 9 kronor för ett dygns fritt lyssnande eller 99 kronor för en hel månad. Inga stora summor med andra ord!

Utbudet på Spotify är gigantiskt och växer för varje kvart. Det är lätt att hitta ny musik och kvalitén på materialet är hög. Det finns dessutom en hel del udda inspelningar och många samlingar. Möjligheten att bygga spellistor finns givetvis och lägg därtill ett 9 kronors dags-pass så är förfesten fixad! Utöver detta bjuds det på webbradio i av valfri årgång och genre. Perfekt om du inte orkar sätta ihop spellistan själv!

Vill du ta del av Spotify så måste du hosta upp 99 spänn för en månad – ELLER så satsar du på att få tag på en av mina två inbjudningar till tjänsten – GRATIS! MEN jag kräver en liten motprestation. Inga konstigheter egentligen. Allt du behöver göra, är att skriva en fyndig kommentar till detta inlägget och tala om varför just du ska ha en inbjudan.

Den omutbare och enväldige domaren (jag själv alltså) har veto och mitt beslut kan icke överklagas.

Ni har tills på torsdag kväll på er. Då presenterar jag vinnarna. Kör så det ryker!!

Ps. Glöm inte att lämna en korrekt mailadress, så att jag vet var jag skicka vinsten! Ds.

10 kommentarer

 1. Tja Daniel!
  Ja, det var definitivt en besvikelse att inte hitta vare sig Metallica eller AC/DC bland utbudet. Men det kanske kommer… Nu när Metallica satsar hårt på Guitar Hero och AC/DC är större än någonsin. Fast jag hittade faktiskt en hyfsat sunkig liveinspelning från Hultsfred (tror jag) med Sabaton. Primo Victoria såklart! GRYM!! 😉

 2. Det vore såå skönt att kunna ge bort ett Spotifykonto till min kompis i julklapp, som trots att han har 100Mb bredband inte kan NÅGONTING om datorer, vilket gör att han kan ringa mig och fråga, typ; kan du ladda ner Madonnas nya till mig? – Om jag kunde ge honom ett konto på Spotify skulle det förenkla mitt liv – skulle ge bort mitt eget konto om det inte var såå jäävla braa…

  Peace out, brother 🙂

 3. Sonen kom nerspringande igår kväll och ropade ”mamma, mamma – har du spotify?? Jag svarade, näää…vad menar du? JO, har du ett spotifykonto? Nä, tyvärr (och just då kom jag ihåg att jag hade läst att man behövde bli rekommenderad) det har jag inte. Vad synd!! Sonen hängde lite med huvudet och sa, aja.. det får va så länge, får kolla om ngn annan har ….

  kanske jag har sån tur att den enväldige domaren kan ge mig ett 😉

 4. Kimpan skulle behöva en invite, så han kan rapportera om hur bra spotify fungerar till OSX! Bara det vore anledning nog för en vinst 😉

 5. Kommentarerna haglar in! Härligt!!
  Men än är inte loppet kört. Kom med fyndiga kommentarer och berätta varför just DU ska ha en invite! 🙂

  Om dryga 48 timmar är det dags för utlottning, så kör hårt!

 6. Hej du glade 🙂 .. Jag skulle njuta å de gladaste av ett spotifykonto. En jul med ljuv strömmande musik, inget skulle vara sig lik. Ett par klick och den kommer pronto. All underbar musik på en gång, och du skulle vara min favorit-Jonasson :)…

  Haha.. Jag skulle fan bli gladast iallafall..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *