Förbannad, datakrångel och mögel.

Hyfsat kass dag det har varit idag! Förmiddagen gick väl hyfsat men efter lunch började det krångla nåt grymt. Först lade en VPN-uppkoppling till en kund ner verksamheten, precis som jag satt där och arbetade som bäst. Sen var det omöjligt att logga på igen. Körde dessutom VPN-tunneln på en virtuell XP (VPN-klienten finns bara för XP, och jag kör Vista).

Efter att ha jiddrat lite fram och tillbaks så startade jag om min virtuella XP-miljö. Då plötsligt kan jag inte logga in på domänen, med samma användarnamn som jag har på Vista. Skumt! Nätverksanslutning fanns och allt verkade schysst. Knepigt!

Så efter en och en halv timmes krånglande med detta så blev jag så förbannad att jag packade ihop och drog hem. Fullt tryck på stereon i bilen på vägen hem. Avreagerade mig på This is Deutsch från nya plattan med tyska Eisbrecher. Grym!!

Hem och byta kläder till blåstället. Sedan koppla på släpet och köra ett lass skit upp till tippen. Kallt och blött. Sen hem igen och möta upp min kompis för att börja riva ut det gamla badrummet i källaren, som ska bli ny tvättstuga. Snacka om mögel. ALLT var mögligt – väggar och golv. Allt ruttet! På med andningsskydd och börja riva i gammal blöt isolering. Ingen höjdare men jävligt skönt att ha det gjort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *