Jonasson julhandlar!

Lundberg och jag följde idag upp vår traditionsenliga julhandel med en tur till både Borås och Göteborg. Vi drog vid 09.00 i morse och var inte hemma igen förrän efter 17.00. Måste vara nåt slags rekord i julhandel för oss två!

Till skillnad från tidigare år så ballade inte vår julshopping ut så mycket den här gången. Andra år har vi kommit hem med PS2 och Xbox 360, istället för julklappar till andra. Nä, idag blev det lite mer seriös shopping och vi tittade på varandra efter ett par timmar då vi insåg att vi inte hade köpt en enda pryl till oss själva! MEDIA MARKT NÄSTA!!

Så turen gick vidare till Göteborg och Media Markt ute i Högsbo för att stilla vårt prylbegär. Lundberg slog på stort och köpte en 40″ LCD-TV från Samsung samt ett hemmabiosystem från samma tillverkare. Inga dåliga grejor!

Själv var jag lite mer måttlig och fick bara med mig nya spelet Lips till Xbox 360 samt en Steel Series S&S Pro Gaming musmatta.

Lips är alltså Xboxens svar på Singstar till PS2/3. Verkar vara rätt nice, dessutom är mickarna trådlösa och reagerar på rörelse. Plus att man kan föra över låtar från en mp3-spelare och använda i spelet. Smutt!

Ny gamingmusmatta var på tiden. Min gamla vita/aluminium-matta från Razer började se sliten ut därhemma, och kanade mest omkring på glasbordet. Så den här nya (och ännu större) musmattan kom väl till pass!

I övrigt fick vi faktiskt shoppat lite presenter till våra kära sambos också. Dock är jag inte riktigt färdig än, så det blir nog en tur till innan julen är här… Och kanske fler teknikprylar! 🙂

2 kommentarer

  1. Jag tror att du vinner. Du har ju grymt försprång, fast jag spöade alla på jobbet i Singstar sist (även om det inte säger så mycket). 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *